Επικοινωνία 26610 25120
26610 25120

Τα Γραφεία μας

Κεντρική Κέρκυρα

Κέρκυρα, Εθνική Λευκίμμης 36 (αεροδρόμιο) Τηλ. 26610 25120

Βόρεια Κέρκυρα

Χωροεπίσκοποι Κέρκυρας Τηλ. 26630 71134

Βόρεια Κέρκυρα

Αχαράβη Τηλ. 2663063900

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Η εταιρεία ΒΙΟΜΠΕΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ παρέχει υπηρεσίες κατασκευής προϊόντων σκυροδέματος  και πώλησης αδρανών υλικών, με ισχυρή επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλο το νησί της Κέρκυρας. Με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων και πάντα σε συνάρτηση με τον ανθρώπινο παράγοντα και σεβασμό στο περιβάλλον, η εταιρεία ΒΙΟΜΠΕΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ παρέχει βέλτιστα αποτελέσματα.

Παραγωγή σκυροδέματος (μπετόν)

Η εταιρεία ΒΙΟΜΠΕΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, με ηγετική παρουσία στον χώρο της παραγωγής σκυροδέματος στην Κέρκυρα, παρέχει σκυρόδεμα για οποιοδήποτε κατασκευαστικό έργο, με ιδιαίτερα ανθεκτικές ιδιότητες και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Οι άρτια μελετημένες αναλογίες των διαφόρων υλικών που αποτελούν το μπετόν, το καθιστούν κατάλληλο ακόμα και για τα πιο απαιτητικά κατασκευαστικά έργα.

Αδρανή Υλικά

Τα αδρανή υλικά, όπως για παράδειγμα η άμμος και τα χαλίκια μπορούν να συμβάλουν στη αντοχή και ανθεκτικότητα του τελικού σκυροδέματος. Η εταιρεία ΒΙΟΜΠΕΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ παρέχει αδρανή υλικά, διασφαλίζοντας την ποιότητά τους έτσι ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα αναφορικά με το κατασκευαστικό σας έργο.

Παράδοση προϊόντων

Μπορείτε να εμπιστευτείτε την εταιρεία ΒΙΟΜΠΕΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ για την ταχύτατη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων που θα παραγγείλετε, σε οποιοδήποτε σημείο της Κέρκυρας επιθυμείτε. Το βασικό εργοτάξιο βρίσκεται στη διεύθυνση Εθνική Λευκίμμης 36, δίπλα από το αεροδρόμιο, ενώ η εταιρεία διαθέτει, επίσης, τρία υποκαταστήματα-εργοτάξια στις περιοχές Χωροεπίσκοποι και Αχαράβη της Βόρειας Κέρκυρας, καθώς και στη Μεσογγή της Νότιας Κέρκυρας.

Ειδικά Μηχανήματα και Προσωπικό

Τα προϊόντα από την εταιρεία ΒΙΟΜΠΕΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ μεταφέρονται με ειδικά μηχανήματα και άρτια καταρτισμένο προσωπικό σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε όλο τον νομό Κέρκυρας. Παράλληλα, δίδεται έμφαση στην υψηλή τεχνογνωσία καθώς επίσης και τη διαρκή αναβάθμιση του εξοπλισμού της εταιρείας.